ТЕРМІНОВО!!!Передайте цю інформацію тим людям, які вам не байдуж




Не пошкодуйте хвилини на прочитання цього тексту. Дуже цінна інформація, яка може врятувати здоров’я ваших близьких!

В автомобілі, припаркованому в тіні протягом дня з закритими вікнами може міститися 400-800 мг бензолу. Якщо ви припарковані на сонці при температурі вище 16 градусів, рівень бензолу сягає до 2000-4000 мг, що в 40 разів вище допустимого рівня.

Люди, що входять в машину з закритими вікнами, вдихають надмірну кількість бензолу. Бензол — це токсин, який вражає нирки, кістки та печінку. Гірше того, організму дуже важко видалити цю токсичну речовину. В інструкції з експлуатації автомобілів сказано, що перед включенням кондиціонера слід відкрити вікна на 2 хвилини, але не сказано для чого, а тільки даний натяк на кращу продуктивність автомобіля.

А ось медичні причини:

Згідно з дослідженнями, перш ніж кондиціонер почне охолоджувати повітря, він викидає весь нагрітий в пластиці, перед відправкою гарячого повітря, що містить бензол — токсин, який викликає рак (потрібно час, щоб помітити запах нагрітого в машині пластику). Тому важливо переконатися в цьому і залишати вікна відкритими на кілька хвилин.

Не включайте кондиціонер відразу ж після того, як завели машину!


Перш за все, необхідно відкрити вікна на кілька хвилин, а потім включити кондиціонер. Потримайте вікна відкритими ще кілька додаткових хвилин після заведення автомобіля. Багато зі знайдених в бензині незв’язаних вуглеводнів — (особливо ароматичних, начебто бензолу), а також різні добавки є канцерогенами.

Ця інформація повинна бути передана людям, які вам небайдужі!

Джерело
ТЕРМІНОВО!!!Передайте цю інформацію тим людям, які вам не байдуж ТЕРМІНОВО!!!Передайте цю інформацію тим людям, які вам не байдуж Reviewed by Avtor on 06:48:00 Rating: 5